forex trading logo

Segítség a Vasvárinak

Az iskolánkat adományokkal vagy az adó 1 %-ának felajánlásával a következő szervezeten keresztül is támogathatja:

Vasvári Természetismereti Turisztikai Kulturális és Sportegyesület (VTTKSE)

adószám: 18499285-1-07

számlaszám: 10918001-00000033-07250008

 

 Oklevél 2012

Oklevél 2011

Oklevél 2010

Címlap Adatok Kitüntetettjeink
AKIKRE NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK

2016_2017_tanév kitüntetettjei

2015_2016_tanév kitüntetettjei

2014_2015_tanév kitüntetettjei

 2013_2014_tanév kitüntetettjei

 2012-2013-as tanév kitüntetettjei

2011-2012-es tanév kitüntetettjei

2010-2011-es tanév kitüntetettjei  

2007-2008-as tanév kitüntetettjei

2008-2009-es tanév kitüntetettjei

2009-2010-es tanév kitüntetettjei

 

2016-2017-es tanév kitüntetettjei:

 Iskolánk legmagasabb kitüntetését, a VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták: 

A 12.A osztályból:

Ferkócza Dávid Áron, aki hat évig kitűnő tanulmányi eredményt ért el, két idegen nyelvből is nyelvvizsgával rendelkezik, emellett az Irinyi János Kémia Versenyen két alkalommal is bekerült az országos döntőbe, matematikából több alkalommal volt helyezett a Zrínyi, a Kenguru, a Bolyai és a megyei matematikaversenyen. Csapatban a Dürer Kémia Verseny országos döntőjében kilencedik, történelemből a Népek tavasza országos döntőjében csapatban első, a Nagy Háború Országos versenyen csapatban szintén első helyezett lett, a Szent István Történelmi Versenyen és a Székesfehérvár az első világháborúban megyei csapatversenyeken is első helyezést szerzett, a Deák Történelem Versenyen kétszer első, egyszer második helyet ért el osztálytársaival. Magyar nyelvből a Bolyai Csapatversenyen ötödik helyezett lett.

Jászai Viktória Adrienn hat évig kitűnő tanulmányi eredményt ért el, angol nyelvből nyelvvizsgával rendelkezik. A Keresd a Kémiát Országos Versenyen az évek alatt negyedik, kilencedik és tizedik helyezéseket ért el. A Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Versenyen az országos döntőben 16. helyezést szerzett. A Megyei Diáknapokon és az iskolai művészeti bemutatókon többször szerepelt eredményesen, emellett az iskolai röplabdacsapat sikereiben is részt vállalt.

 

A 12.C osztályból:

Bagladi Sára, aki mindvégig kiemelkedő tanulmányi eredményt ért el, emellett az osztályközösségéért is önzetlenül dolgozott. Zenei tehetségével mindig elkápráztatta hallgatóságát, akár együttesben, akár szólistaként szerepelt. Énekét és gitárjátékát a Diáknapok zsűrije is mindig nagyra értékelte: az aranyminősítés mellett a Gálaműsor fellépője is volt. Iskolai rendezvényeken, Művészeti Bemutatókon, sőt városi rendezvényeken is hallhattuk.

 

A 12.D osztályból:

Török Beatrix, aki 4 éven keresztül jeles tanulóként nemcsak osztályközösségének volt motorja, hanem a diákönkormányzat egyik leghasznosabb tagjaként a DÖK-díjat is megkaphatta volna. Az iskolai közösség életének szervezésben a legmegbízhatóbbak közé tartozott, egyéni érdekeit alárendelte a közösség céljainak. Emellett minden évben indult a Fejér Megyei Diáknapokon, több kategóriában is, mindig ezüst és arany minősítést szerzett. Népdaléneklésével rendszeres résztvevője volt iskolai és városi rendezvényeknek.

Börcsök Olivér, akit bizonyára sokan ismernek a városból, hiszen 14 éves korától láthattuk színpadon, miközben tanulmányi kötelességeinek is becsülettel eleget tett. Az iskolai diákéletből is kivette részét, osztálya királyjelöltje volt az idei Vasváris Héten. Játszott a Koldus és királyfiban, a János vitézben, Gorsiumban a Madarakban, az 56 csepp vérben, Csehov Három nővérében. Mindeközben tagja volt az iskolai énekkarnak, diákszínpadnak, képviselte iskoláját a Fejér Megyei Diáknapokon. 2015-ben 6 kategóriában szerzett arany minősítést, táncprodukciója Beliczai Bélával kategóriadíjas lett. A 2016-os Fehérvári Versünnep győztese, a Starfactory Veszprém Tehetségkutató verseny különdíjasa. Az országos Szép Magyar Beszéd versenyen Kazinczy-érmet kapott. A sok iskolán túlmutató elfoglaltságai és eredményei ellenére megtett mindent azért, hogy a vasváris közösség hasznos tagja legyen.

 

A Kiváló kultúrmunkáért kitüntetést az idén két tanuló is kiérdemelte:

A 12.C osztályból Bihari Róbert, aki minden évben eredményesen szerepelt a Fejér Megyei Diáknapokon, fuvolajátékával nemcsak az iskolai Művészeti Bemutatókon lépett fel, hanem városi rendezvények és iskolai ünnepségek műsorát is színesítette. Jeles tanulmányi eredménye, szorgalma példaként szolgálhat minden vasváris diáknak.

A szintén 12.C-s Grimm Gergely, aki kiváló zongoristaként eredményeivel dicsőséget szerzett iskolájának a Fejér Megyei Diáknapokon, az iskolai énekkarnak 4 éven keresztül nemcsak tagja volt, hanem zongorakísérője is. A Művészeti Bemutatókon szólósikerei mellett más produkciók sikeréhez is önzetlenül hozzájárult hangszerjátékával.

 

Kiemelt könyvjutalmat kaptak:

Palásti László, Törvényi Máté és Szente Milán, a 12.A osztályból, akik mindvégig jeles tanulmányi eredményük mellett a Népek Tavasza Országos Történelem Verseny döntőjében csapatban első, a Nagy Háború Országos versenyen csapatban szintén első helyezettek lettek, a Szent István Történelmi Versenyen és a Székesfehérvár az első világháborúban megyei csapatversenyeken is első helyezést szereztek, a Deák Történelem Versenyen kétszer első. egyszer második helyezést értek el osztálytársukkal.

Szabó Botond 12.B osztályos tanuló, aki az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny országos és Kárpát-medencei döntőjében kimagasló teljesítményéért elismerő oklevelet kapott.

Nemes Lilla 12.C osztályos tanuló, aki a francia nyelvi OKTV országos döntőjében 16. helyezést ért el.

 

Jó tanuló-jó sportoló:

címet Strobl Anita 12.D osztályos tanuló kapta, aki jeles tanulmányi eredménye mellett öttusa sportágban csapattagként többszörös országos bajnok, az idei Utánpótlás Országos Bajnokságon egyéniben 3., csapatban 1. helyezett válogatott versenyző. Ifjúsági Európa-bajnokságon váltóban 3. Világbajnokságon 2. helyezett. Az iskola mezei futó csapatának tagjaként az Országos Mezei Futó Diákolimpia 2. helyezettje.

 

Az Év sportolója:

címet idén a fiúk közül a 12.B-s Király Bence kapta, aki többszörös dobogós helyezett háromtusa csapatban és váltóban, az idei évben az Országos Öttusa Utánpótlás Bajnokságon 1. helyezett csapatban. A Megyei Mezei Futó Diákolimpián az 1. helyezett csapat tagja, az Országos Döntő résztvevője.

címet a lányok közül a szintén 12.B-s Balsay Dalma szerezte meg, aki a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia játékosa. Kosárlabda sportágban 6 éven át az iskola csapatának erőssége. Diákolimpiai atlétika versenyeken távolugrásban városi, megyei versenyek dobogós helyezettje.

 

Az Ocskay-díjat Erdély Botond 12. B osztályos tanuló, a Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozója kapta. A 2015/2016-os EBYL és Magyar Bajnokság 1. helyezett, 2016. évi U20 Világbajnokság 1. helyezett, a 2016. U18 Világbajnokság 1. helyezett csapatának tagja. 54

 

A Diákönkormányzat díját a 12.A-s Novák Lilla kapta, aki éveken át osztályközösségének szervezője, irányítója volt. Munkáját mindig lelkesen, önfeláldozóan végezte. Fontosabbnak tartotta a vasváris diákélet minőségének javítását a saját szabadidejénél. A Vasvári diákönkormányzatának oszlopos tagja volt, akire mindig lehetett számítani és aki nemcsak iskolájában, hanem a Városi Diáktanácsban is képviselte diáktársai érdekeit.

 

2015-2016-es tanév kitüntetettjei:

 

2014-2015-es tanév kitüntetettjei:

 A 2014/15-ös tanév Jó tanuló – jó sportoló díjat Molnár Máté 12. B osztályos tanuló kapja. Jó tanulmányi eredménye mellett angolból középfokú, németből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Kosárlabda sportágban az iskola csapatával 6 éven át városi bajnok, többszörös területi bajnok, országos döntőben 2. helyezett. Az Alba Fehérvár csapatának NB I A és Magyar Kupa kerettagja, nemzetközi tornák résztvevője. Tavaly nyáron 1 hetes meghívást kapott a Bayern München Akadémiájának felkészülésére.

A vasváris lányok közül az idén az Év sportolója címet Kiss Fanni 12. C osztályos tanuló kapta, aki a fehérvár Rugby tagjaként.országos felnőtt bajnok, Európa bajnok. A 2014. évben az utánpótlás korosztályban az év játékosa.

Kiváló kultúrmunkáért kitüntetést az idén három tanuló is tanuló is kiérdemelte. Mindhárman a 12.A-s diákok. Ertl András, Méhes Hajna Csilla, Torma Szabolcs sok dicsőséget szereztek iskolánknak. A diáknapokon többszer is ezüst és arany minősítést kaptak. A Művészeti Bemutatók és a városi rendezvények rendszeres szereplői.

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, a VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

A 12.A osztályból :

Matolcsi Anna, aki gimnáziumi tanulmányai alatt végig jeles tanuló volt. Angol és olasz nyelvekből középfokú nyelvvizsgát szerzett. Tagja a Cserregő Nádiposzátáknak, akikkel eredményesen szerepelt népdaléneklő versenyeken, diáknapokon és városi rendezvényeken.

A 12.C osztályból :

Borbás Brigitta, rendszeresen képviseli osztályát és iskolánkat a különböző művészeti fesztiválokon (Művészeti Bemutató, Megyei Diáknapok) nem is egy, hanem két művészeti ágban: szavalásban és fuvolázásban. Kiváló tanulmányi előmenetelével jelentősen hozzájárult osztálya és iskolánk tanulmányi eredményének növeléséhez, gondos felkészültsége, csendes szorgalma, jó ítélőképessége, kitartása példaként szolgál kortársainak, büszkeségére szüleinek és tanárainak.

Nagy-Ludassy Mátyás: Már ígéretes tehetségként érkezett hozzánk, hogy kiváló tanárok közreműködésével tovább kamatoztassa tudását, és sikeresen szerepeljen országos kémia, matematika és fizika versenyeken, így öregbítve saját és iskolánk hírnevét. Érdeklődése széleskörű, a többi tantárgyban is jeleskedik, német nyelvből nyelvvizsgával rendelkezik, az angolt is kiválóan műveli. Olvasottsága, tájékozottsága példaértékű. 2013-ban a Curie Kémia Emlékverseny országos döntőjében 9. helyezést ért el. Az Irinyi János KémiaVersenyen két egymást követő évben is az országos döntő résztvevője volt. 2014-ben a Kodolányi János Természettudományi Műveltségi Vetélkedőn az első helyezett csapat tagjaként vett részt.

2013-2014-es tanév kitüntetettjei:

 

2012-2013-es tanév kitüntetettjei:

A DÖK díjazottja Nagy Bence (12.C) tanuló, aki két évig volt a DÖK-elnöke, a fehérvári diáktanács tagja, nagy lelkesedéssel végezte munkáját, dolgozott a diákság érdekeiért, képviselte iskolánkat a város rendezvényein.
A diákpárbaj sikere részben neki is köszönhető, hiszen ő volt az egyik leglelkesebb a behozós feladatok és a házi feladatok teljesítésében.
  

Kiváló kultúrmunkáért kitüntetést  egy olyan tanuló kapta, aki ugyan csak két évet járt iskolánkba, de eredményeivel gazdagította a Vasvári jó hírét. A Fehérvári Versünnep döntőse volt, a Diáknapokon több kategóriában is indult, versmondásáért és énekes produkciójáért is arany minősítést kapott. Haimon volt az Antigonéban, Ádám az Ember tragédiájában. A diákpárbaj győztes csapatának tagja, Művészeti Bemutatóink állandó szereplője. Mindezek mellett kiváló tanuló. Bordás Balázs a 12.D-ből 

A 2012/2013-as tanév Jó tanuló – jó sportoló címét a 12.A-s Kozics Patrik kapta, akinek tanulmányi eredménye mindvégig kitűnő vagy jeles volt.  Az Alba Regia Atlétika Klub versenyzőjeként az OB-n 1500 m akadályfutásban II. helyezett, az Országos Diákolimpián 400 m-es gátfutásban V. helyezett, a felnőtt OB-n a 4x400 m-es tagjaként III. helyezést ért el. 

Az Ocskay-díjat Vincze Péter 12.D osztályos tanuló kapta, aki válogatott jégkorongozó, többszörös magyar bajnok. 

A vasváris lányok közül az év sportolója címet Pálinkás Dóra 12. C osztályos tanuló kapta, aki az Alba Regia Atletika klub versenyzője. Korosztályában 100 m, 200 m és 300 m síkfutásban országos bajnok, a felnőtt magyar bajnokságon a 4x100 m-es váltó tagjaként II. helyezett lett.

A vasváris fiúk közül az év sportolója címet Pintér Mátyás 12.B osztályos tanuló kapta, aki az Alba Regia Atletika Klub versenyzőjeként az ifjúsági OB-n I., a junior OB-n II. helyezést ért el hármasugrásban. Junior- és utánpótlás válogatott versenyzőként II. helyezett.

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, a VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

 A 12.C osztályból

Nagy Beáta, aki a gimnáziumi tanulmányai alatt végig jeles vagy kitűnő tanuló volt. A 2009/2010-es tanévben az Irinyi János kémia verseny országos döntőjébe jutott. Ugyanebben az évben a Diákönkormányzat által hirdetett fotópályázat díjazottja volt, illetve a Diáknapokon az iskola énekkarával arany minősítést szerzett. 2011/2012-ben a Magyar Kémikusok által szervezett A kémia éve országos verseny 13. helyezettje lett. 2012-ben és 2013-ban is az iskola csapatával I. helyezést ért el a Széchenyi Természettudomány Versenyen.

 

A 12.D osztályból

Munkácsy Anna, akinek tanulmányi eredménye mindvégig kiemelkedő. A Wallenberg történelmi verseny országos döntőjén csapatban III. helyezést ért el. Az osztály és az iskola diákéletének lelkes szervezője, a diákpárbaj győztes csapatának tagja volt. Minden évben fellépett a diáknapokon több kategóriában is: kórustagként, énekes produkcióban könnyűzenében és népzenében egyaránt eredményes volt. Honismereti pályamunkájával illetve novellájával is minősítést szerzett. Írásait többször olvashattuk az Irkában is.

 

Nemes Zsuzsanna, aki az olasz nyelvi OKTV országos döntőjébe jutott. (eredmény lapzárta után). A 4 év során tanulmányi eredménye és szorgalma kimagasló volt.

  

2011-2012-es tanév kitüntetettjei:

Kiváló kultúrmunkáért kitüntetéssel idén Kóbor Balázs 12.A osztályos tanulót jutalmaztuk. Iskolánk egyik legkreatívabb egyénisége, minden, ami irodalom, zene, tánc, abban Balázs nélkülözhetetlen. Megalakulásától a színjátszókör tagja, ő volt Kreon az Antigonéban, és az előző évi Blog című előadásban alakításával jelentősen hozzájárult az arany minősítéshez. A karácsonyi ünnepség Gábriel angyalaként fergeteges sikert aratott, és természetesen nem hiányzott a Diákpárbajról sem. A Művészeti Bemutatókon is színpadra lépett, humoros jelenetek állandó szereplőjeként mindig vidám perceket szerzett a hallgatóságnak.

 

DÖK-díj

Ezt a díjat az kapja, aki a legtöbbet tesz az iskolai diákközösségért, nemcsak a szórakozásból, de a munkából is kiveszi a részét. Idén egy olyan embernek ítéltük oda a díjat, aki ugyan nem volt DÖK vezető, nem ő állt a reflektorfényben a királyválasztáskor, mégis példaértékűnek tartjuk tevékenységét. A gólyatábor szervezésében és lebonyolításában is élen járt, lelkesen szervezte a diákpárbaj csapatát, egyike volt azoknak, akik elnyerték a fődíjat; az év legjobb iskolai közössége címet, és a kirándulást a Juventus Hotelbe. Ő volt az is, aki az iskolai felújítás után a nyári szünet végén önként jött segíteni. Szabadidejét áldozta azért is, hogy elkészüljön a DÖK iroda, s társai ott vígan készülhessenek a szalagavatóra. S aki a díjat kapja: a 12.D-s Herczig Ádám.

Jó tanuló – jó sportoló kitüntetésben részesült Strobl Andrea 12.A osztályos tanuló, aki tollaslabda sportágban az elmúlt tanévben B kategóriában az Országos Diákolimpia 1. helyezettje, az idei tanévben megyei 1. helyezett és az Országos Döntő résztvevője. Tanulmányi eredménye szintén kiemelkedő, hat éven át jeles tanuló.

Az év sportolója ebben az évben Horváth Márton 12.A osztályos tanuló, aki kézilabda sportágban az Alba Regia KSE NB I. B osztályú felnőtt és ifjúsági csapatának játékosa. Az iskolai sportélet aktív résztvevője. Tagja az országos döntőbe jutott kispályás és teremlabdarúgó csapatnak. A tavalyi tanévben a Kaszás Kupa győztese, idén gólkirálya. Az iskolai röplabdacsapat erőssége.

 

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, A VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

a 12.A osztályból:

Bőhm Ákos, aki a hat év folyamán végig kitűnő tanulmányi eredményt ért el. A Fejér Megyei Diáksport Szövetség a 2010/2011. tanévben elért kiváló tanulmányi munkájáért és a vízilabdában elért sporteredményeiért „Fejér megye jó tanulója – jó sportolója” címmel tüntette ki. Megyei és országos tanulmányi versenyeken rendszeresen indult matematika, fizika, kémia és történelem tantárgyakból. Angol és francia nyelvekből középfokú nyelvvizsgát tett. Hat éven keresztül az iskolai diákönkormányzat tagja volt.

 

Kohut Attila, aki a gimnáziumi tanulmányai alatt végig jeles vagy kitűnő tanuló volt. A Wekerle Sándor Megyei Történelem Versenyen és a Szekfű Gyula történelem tantárgyi versenyen is a döntőbe jutott. A Fejér Megyei Diáksport Szövetség a 2010/2011. tanévben elért kiváló tanulmányi munkájáért és a karatéban elért sporteredményeiért „Fejér megye jó tanulója – jó sportolója” címmel tüntette ki. A Certificate Szlovakia Kyokushin Karate versenyen és a Bushido Utánpótlás Magyar Bajnokságon is 1. helyezést ért el. A Kyokushin Karate Diákolimpia győztese az előző tanévben. Kiváló emelt szintű angol érettségivel rendelkezik, a középfokú francia nyelvvizsga folyamatban van. Szervezője volt a gólyatábornak, a Diákpárbaj csapatának pedig lelkes tagja. Az iszapkatasztrófa után Devecserben önkéntes munkájával segített.

 

a 12.C osztályból:

Schmidt Sára, aki nemcsak jó tanuló, hanem a művészetekben is kiváló. Évek óta eredményesen képviselte iskolánkat a városi és a megyei kulturális rendezvényeken. Vers- és prózamondása, illetve színészi játéka mindig elkápráztatott bennünket a Művészeti Bemutatókon és a Diáknapokon.

A 2011-ben megrendezett Fejér Megyei Versünnep döntőse volt. A 2012-es Diáknapokon versmondásával arany minősítést szerzett, ugyanekkor Szophoklesz Antigoné című tragédiájának főszereplőjeként, alakításáért a zsűri különdíját is elnyerte.


a 12.D osztályból:

Altmár Kristóf, aki meghatározó egyénisége az osztálynak. Kimagasló közösségi munkát végzett az osztályban és a DÖK-ben is. Tagja volt a Diákpárbaj csapatának az idei és a tavalyi tanévben is, lelkes szervezője volt a gólyatábornak. Segített Devecserben a rászorulóknak, ott volt az adománygyűjtők között, mikor az iskolának volt szüksége támogatásra. Szavalatát, konferálását többször hallhattuk a Művészeti Bemutatókon, iskolai ünnepségeken. A Diáknapokon, a Versünnepen is eredményesen szerepelt. Mind a négy évben szép tanulmányi eredményt ért el, angolból és németből nyelvvizsgája van. A Wekerle Sándor országos történelmi vetélkedőn 6. helyezést ért el a csapatával. Öt éve kézilabdázik, a Móri KSC tagja. A Vöröskereszt móri ifjúsági szervezetének elnöke.

 

Tóth Erik, aki kiváló képességeivel, maximális szorgalmával, sokoldalú érdeklődésével kitűnik társai közül. Tanulmányi eredménye végig kiváló volt. Részt vett a megyei matematika- és történelemversenyeken, a Gordiusz matematika versenyen. A megyei matematikaversenyen az idén a döntőbe jutott, a Gordiuszon pedig 5. helyezést ért el. Tavaly tagja volt a Diákpárbaj csapatának, részt vett az önkéntes munkán Devecserben.

 

 

2010-2011-as tanév kitüntetettjei:
Kiváló kultúrmunkáért kitüntetéssel több tanulót jutalmaztunk: 

Orosz Ágoston 12. B osztályos tanulót, aki negyedikes korában kezdett el tekerőlantozni. Első nagyobb fellépése a Vasvári 50. évfordulóján volt a Vörösmarty Színházban. 
Évek óta fellép a városi betlehemes műsoron, táncházakban zenél, óvodákban tart foglalkozásokat. 

2008-ban, a Keszthelyen rendezett Helikon Diáknapokon, az erre az alkalomra alakult Guba énekegyüttessel együtt, első helyezést ért el, s képviselte Magyarországot egy hollandiai fesztiválon. 
Fejér Megyei Diáknapokon is éveken keresztül sikeresen szerepelt, 2011-ben három arany minősítést szerzett, s öccsével együtt (Orosz-fivérek, népzene-néptánc) különdíjban részesült.

Guba együttes tagjai közül a 12. C osztályból Koncz Viktóriát, Szabó Beátát és Tubik Katát. 
A Guba együttes 2008-ban alakult, s már ebben az évben a Keszthelyen megrendezett Helikon Diáknapokon arany minősítést szerzett, s képviselte hazánkat 2009 márciusában egy hollandiai fesztiválon. 
2009-ben a 15. Országos Népzenei Minősítő keretében, a térségi szintű minősítőn kiváló fokozatot nyertek el.
2009 óta minden évben kiemelt arany minősítést szereztek a Fejér Megyei Népdaléneklési Versenyen,2010-ben az országos döntőn is
Fejér Megyei Diáknapokon 2010-ben és 2011-ben is arany minősítést kaptak.


Besse Attila 12. C osztályos tanulót, aki zongorajátékával többször elkápráztatta a közönséget. 2008-ban a Fejér Megyei Diáknapokon a Csellzo kvartett tagjaként szerzett arany minősítést, 2009-ben szintén arany minősítést ért el egyéniben és négykezesben is. A szólóének-kamarakórus kategóriában zongorakíséretéért Miklósa Erika különdíját kapta.
A 2009-es balassagyarmati Országos Zongoraversenyen I. helyezett, a romantikus darab eljátszásáértFerenczy György díját, a kortárs darab eljátszásáért Kovács Gábor díját nyerte el.

A 2010-es Diáknapokon a szólóhangszer-kamarazenekar kategória nagydíjasa, s elnyerte az arany minősítés mellett Székesfehérvár közgyűlésének különdíját is. 2011-ben szólóban ismét arany minősítést szerzett.


Jó tanuló – jó sportoló kitüntetésben részesült 

Borbély Péter 12.D osztályos tanuló, aki kenu sportágban a tavalyi évben a Diákolimpián többszörös dobogós helyezést, a Vidék Bajnokságon I. ill. II. helyezést ért el. Idén az Országos Magyar Bajnokság VI., a Vidék Bajnokság II. helyezettje lett.

Az év sportolója ebben az évben

Lány:

Koncz Viktória 12.C osztályos tanuló, aki kempo sportágban junior és felnőtt országos bajnok, nemzetközi kupákon I., ill. II. helyezett, 2010-ben az év női versenyzője. 

Fiú:

Somogyfoki Szabolcs 12.A osztályos tanuló, aki kosárlabda sportágban kétszeres magyar bajnok, elnyerte a csapat legjobbja címet, korosztályos válogatott kerettag. 


Iskolánk legmagasabb kitüntetését, A VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

a 12.A osztályból:

Békési Fruzsina, aki meghatározó, színes egyénisége a 12.A osztálynak. Kreativitásával, sokoldalú érdeklődésével, kiváló képességeivel, szorgalmával, kitartásával kiemelkedik társai közül. Tanulmányi eredménye mind a hat évben kimagasló volt, angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgát tett. 
A Vasvári hírnevét nemcsak különböző tanulmányi versenyeken (Deák Ferenc Történelmi Verseny országos döntő, Országos Olasz Verseny 1. helyezés) öregbítette, hanem sportversenyeken is jeleskedett, sőt az Aida című musicalben is szerepelt. 
Meghatározó szerepe volt a 2007-es Szűréssel az Életért című országos egészségügyi kampányban elért nagyarányú vasváris győzelemben.

Kádár Réka, aki évek óta az iskolai diákönkormányzat tagja, vezetője. DÖK elnökként többször képviselte iskolánkat városi tanácskozásokon, rendezvényeken. Mindig pontos, gondos, naprakész. Lelkes szervezője volt a gólyatábornak, a diákpárbajnak, a Vasváris Hétnek, az Irkának. Tanulmányi előmenetele kiváló, magatartása, szorgalma követendő. Az osztályért és az iskoláért végzett közösségi munkája példaértékű.

Szalai Ádám, aki évekig szerkesztője volt az iskola honlapjának. Minden iskolai rendezvény sikeréhez hozzájárult technikai tudásával, a műsorok zenei hátterét ő biztosította. Rendkívül megbízható, olyan diák, akire mindig számíthatnak társai és tanárai. A Vasváriért mindig önzetlenül dolgozott, ő szervezte a gyűjtést az iskoláért, írt a Hírlap Séta rovatába, eredményesen szerepelt aDiáknapokon, látványos produkcióival színesítette Művészeti Bemutatóinkat.
A devecseri iszapkatasztrófa után társaival azonnal szervezni kezdte az önkéntes munkát. Önzetlensége, segítőkészsége példaértékű.

a 12.C osztályból:

Váradi Lilla, aki gimnáziumi tanulmányi alatt végig jeles tanuló volt, s a Guba együttes tagjaként öregbítette iskolánk hírnevét itthon és határainkon túl is. Részt vett társaival a Helikon Diáknapokon2008-ban, majd képviselte Magyarországot Hollandiában. 
2009-ben a 15. Országos Népzenei Minősítő keretében, a térségi szintű minősítőn kiváló fokozatot nyertek el. A Fejér Megyei Diáknapokon és a Fejér Megyei Népdaléneklési Versenyen többször is arany minősítést szerzett, ill. kiemelt arany fokozatot ért el. 

a 12.D osztályból: 


Megyeri Dóra,
 aki 4 éven keresztül egyenletesen szép tanulmányi eredményt ért el. Kiemelkedő érdemeket szerzett az iskola közösségi életének szervezésében, 11-ben a királyvetélkedő és a királyválasztás műsorvezetője, a Diákpárbaj csapatának oszlopos tagja. Ott volt Devecserben, amikor segíteni kellett és az adománygyűjtők között is, amikor az iskolának volt szüksége támogatásra. Tagja volt a Diáknapok különdíjas csapatának is, és nem hiányozhatott az iskola kézi-, kosár- és női focicsapatából sem. Mindezek mellett tagja volt a Cornexi-Alcoa kézilabda egyesületének.2009-2010-as tanév kitüntetettjei:

 

Kiváló kultúrmunkáért kitüntetéssel több tanulót jutalmaztunk:

Molnár Ágnes 12.A osztályos tanulót, aki 6 éven át énekkari tagként minden iskolai rendezvényen részt vett, a művészeti bemutatók és a Fejér Megyei Diáknapok állandó szereplőjeként magas színvonalú produkcióival dicsőséget szerzett a Vasvárinak.

Szabó Krisztina 12.C osztályos tanulót, aki a négy év során állandó szereplője volt az iskolai ünnepségeknek, a művészeti bemutatóknak, a megyei diáknapoknak A Guba együttes tagjaként nemzetközi, országos, megyei népdaléneklési versenyeken kiemelkedő eredményt ért el.

Torma Kinga 12.D osztályos tanulót, aki iskolai versmondó versenyek, megemlékezések, ünnepségek állandó szereplője volt. Az Alba Regia Néptáncegyüttes táncosaként gyakran vállalt és szervezett fellépéseket iskolai rendezvényeken. A Művészeti Bemutató műsorvezetője, a Vasváris Bál és az iskolai gólyatábor egyik szervezője.

Az év sportolója
:
ebben az évben Farkas Dárius Ádám 12.A osztályos tanuló, aki atlétika sportágban a Fedettpályás Junior OB-n 1500 m és 3000 m síkfutásban 3. helyezett, a Felnőtt OB-n 3000 m síkfutásban 5. helyezett. A Megyei Mezeifutó Diákolimpián 1. helyezettként továbbjutott az országos döntőbe. Ezenkívül tagja az iskola kosárlabda csapatának.

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, A VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták
:
12.A osztályból:
Strobl Eszter, aki 6 éven keresztül példamutató magatartásával és kiváló szorgalmával jeles tanulmányi eredményt ért el. Az olasz nyelvi OKTV-n az országos döntőbe jutott. A tanulás mellett sportteljesítménye is kiemelkedő: Tollaslabda sportágban korosztályában és a felnőttek között páros versenyben számos dobogós helyezést ért el, részt vett az Ifjúsági Európa Bajnokság csapatversenyén 2008-ban, a 2009-2010. idényben az osztrák Bundesliga felnőtt I. osztályának vendégjátékosa. Fejér megye jó tanuló – jó sportolója.
12.B osztályból:
Bodrogai Dóra, aki a hat év folyamán végig jeles vagy kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Példamutató szorgalma és magatartása mellett angolból és németből is középfokú nyelvvizsgát szerzett. Olasz nyelvből az OKTV utolsó fordulójába jutott. A művészeti bemutatókon fuvolajátékában is gyönyörködhettünk.
12.C osztályból:
Lengyel Balázs, aki rendszeresen szerepelt megyei, országos történelmi tantárgyi versenyeken, ahonnan mindig dobogós helyezésekkel tért haza. A négy év alatt kiemelkedő szorgalmával mindig jeles tanulmányi eredményt ért el. Az osztályközösségnek építő tagja, a 2009/2010-es tanévben megrendezett Diákpárbaj résztvevője.

2008-2009-as tanév kitüntetettjei:
Az év sportolója ebben az évben Karácsony Dorottya 12.D osztályos tanuló, aki a Velencei-tavi Vízi Sportiskola SC versenyzője. Az Országos Evezős Diákolimpián kétpárevezésben II. helyezett, túraevezésben III. helyezett. A Felnőtt Ergométer Országos Bajnokságon könnyűsúlyban IV. helyezett.

Jó tanuló – jó sportoló 
címet kapott Sudár Eszter 12.B osztályos tanuló, aki jeles tanulmányi eredménye mellett 6 éven át aktívan részt vett az iskola sportéletében kosárlabda, atlétika, kézilabda, labdarúgás sportágakban. A Fejér Kosár SE versenyzője.

Kiváló kultúrmunkáért 
kitüntetéssel Debreczeni Ágota 12.A osztályos tanulót jutalmaztuk, aki iskolaújságunk, az IRKA diákszerkesztője volt. Nemcsak szerkesztette az újságot, hanem színvonalas írásaival színesítette is azt. A Diáknapokon és a Művészeti Bemutatókon jazzbalett produkciójával eredményesen szerepelt. Lelkes szervezője volt az iskolai kulturális programoknak és a nagy hagyományú Vasvári Hétnek is.

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, A VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

12.A osztályból:
Brückler Zita, aki kiemelkedő tanulmányi munkája mellett évek óta eredményesen képviselte iskolánkat városi, megyei és országos kulturális rendezvényeken. Hegedűjátékában, éneklésében rendszeresen gyönyörködhettünk a Művészeti Bemutatókon és a Diáknapokon, ahol fellépéseit sok-sok arany minősítéssel ismerték el.
Horváth Kataaki hat éven át kitűnő tanuló volt, az OKTV-n eredményesen szerepelt angol nyelvből, országos 33. helyezett lett. Nemcsak tanulásban, hanem sportban is jeleskedett: a Diákolimpián a röplabda, a labdarúgás, az atlétika csapat tagjaként országos döntőbe jutott, a kosárlabdacsapattal országos IV. helyezést ért el.
Miklós Nóra, aki hat éven keresztül kimagasló tanulmányi eredményt ért el. Az idei tanévben magyar irodalomból az OKTV 29. helyezést ért el, s ezzel 25 ponttal növelte felvételi pontjainak a számát.
Schneider Réka kimagasló tanulmányi munkája mellett a művészetekben is jeleskedett. A Diáknapok irodalmi kategóriájában verseit arany minősítéssel jutalmazták, de a pop-rock kategóriában is eredményes volt, saját dalaival, zenekarával.

12.B osztályból:
Szászi Zoltánaki a Kitaibel Pál Középiskolai Biológia és Környezetvédelmi Tanulmányi Verseny országos döntőjébe jutott két alkalommal is. Nemcsak a természettudományokban jeleskedett, írásait, verseit olvashattuk az IRKÁban, hallhattuk az iskolai ünnepségeken.
Vonnák Henriettaaki a hat év során mindvégig jeles tanuló volt. Tanulmányai mellett sokat tett a vasváris közösségért, fáradhatatlanul dolgozott az 50 éves jubileum méltó megünneplésén. Az idei Diáknapokon társaival a „sótájm” kategóriában arany minősítést kapott.

12.D osztályból:
Györe Dávidaki nemcsak jó tanuló, de a művészetekben is kiváló. Népdaléneklésével, zongorázásával az iskolának is dicsőséget szerzett. A Diáknapok, fesztiválok és a Művészeti Bemutatók rendszeres előadójaként szép sikereket ért el, teljesítményét arany minősítések és külön díjak sora jelzi.
Nyerges Ákosaki a kémia és biológia tantárgyakból elért kiemelkedő eredményeivel öregbítette a Vasvári hírnevét. Az Irinyi János Középiskolai Tanulmányi Verseny országos döntőjébe jutott kétszer is, és a Tudományos Diákkörök VIII. Országos Konferenciáján a biokémia és mikrobiológia szekció nagy díját nyerte el.

fel

2007-2008-as tanév kitüntetettjei:

 

A „Jó tanuló - Jó sportoló” kitüntető címet érdemelte ki Meretei Dávid 12. C osztályos tanuló, aki nemcsak remek sportoló, hanem tanulmányi munkáját is magas színvonalon végezte négy éven keresztül. Az Alba Volán SC jégkorongozója, felnőtt magyar bajnok. Tagja az ifjúsági válogatott keretnek.

 

Kiváló kultúrmunkáért kitüntetéssel két tanulót jutalmazunk.

Szabó Bence 12. A osztályos tanulót, aki hat évig minden művészeti bemutatón prózamondásával szórakoztatott bennünket. A keszthelyi Helikonon arany minősítést kapott. Nemcsak az iskolában hallhattuk őt, a város is megismerhette, hiszen a Szabad Színház tagjaként láthattuk a Királyi vásári komédia Lászlójaként, a Lóvátett lovagok királyaként, vagy Lázár Ervin darabjában Berzsiánként is.

Eisam Eldeen Fatima 12. D osztályos tanulót, aki a művészeti bemutatókon és diáknapokon is többször bemutatkozott. Versmondásával és az énekkarban való szereplésével öregbítette iskolánk hírnevét.

 

Iskolánk legmagasabb kitüntetését, A VASVÁRIÉRT emlékplakettet a következő tanulók kapták:

12. A osztályból:

Bach Dorottya, aki a gimnáziumban töltött hat év során mindig kitűnő vagy jeles eredményt ért el. Az iskolai diákönkormányzat vezetőjeként diáktársai képviselője volt. Az iskolai programok, rendezvények lebonyolításában fontos szerepet vállalt.

Ferencz Péter, akinek hegedűjátékában minden iskolai eseményen gyönyörködhettünk. A diáknapokon és a keszthelyi Helikonon is egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtott, szerepléseit arany minősítéssel, kategória-díjjal, gálafellépéssel ismerték el. Az országos Bartók Béla hegedűduó versenyen különdíjat, a szentendrei országos továbbképzős versenyen nívódíjat kapott. Magas színvonalú művészeti tevékenysége mellett tanulmányi kötelezettségeinek is maximálisan eleget tett.
12. B osztályból:

Papp Alexandra, aki kiváló tanulmányi munkája mellett az osztályközösség egyik legaktívabb tagja, több éven át osztálytitkárként dolgozott. Az utolsó három évben a DÖK vezetőségi tagja volt.

Madarász András, az iskola honlapjának elkészítéséért és annak folyamatos frissítésében vállalt áldozatos munkájáért.

12. C osztályból:

Klujber Márta. Kiemelkedő tanulmányi eredményért, a közösségért végzett munkájáért, a diáknapokon, művészeti bemutatókon elért sikeres szerepléséért.

12. D osztályból:

Csép Eszter, akinek a Diákönkormányzatban több éven át végzett kitartó munkáját ismerjük el e kitüntetéssel.

 

Fel