forex trading logo

Segítség a Vasvárinak

 Az iskolánkat adományokkal vagy az adó 1 %-ának felajánlásával a következő szervezeten keresztül is támogathatja:

Vasvári Természetismereti Turisztikai Kulturális és Sportegyesület (VTTKSE)

adószám: 18499285-1-07

számlaszám: 10918001-00000033-07250008

 

 Oklevél 2012

Oklevél 2011

Oklevél 2010

Címlap
Tájékoztató a 2013/2014-es évadra szóló színházbérletekről

1. Vörösmarty Színház - Vasvári bérlet

Az előadások tervezett időpontja: változó nap 19 óra. A bérlet ára: 8800Ft

  • Indul a bakterház - komédia

A nevető magyar színpadi irodalom leghíresebb suhanca, Bendegúz, a kamaszkori megaláztatásokat, a felnőttek basáskodását nem tűrve, különösen tiszta humorral és legénykedő ügyességgel védi meg becsületét - ezúttal Székesfehérváron, Bereményi Géza vadonatúj átiratában.

  • Lear király - tragédia

A széthulló család és a gyermeki hálátlanság megrázó történetén túl a világban szembenálló gonosz és a jó kozmikussá felnagyított harcában felsejlik a remény: „ A világot az menti meg újra és újra, hogy a gonoszok nem tudják megrontani a jókat.”(Cs. Szabó László)

  • A Mester és Margarita - álomképek

Zseniális szatíra és filozofikus mű Bulgakové. A XX. század egyik csúcsteljesítménye, a XX. század krízis-regénye, benne foglaltatik kétezer év, és a XXI. század még nem tette érvénytelenné a benne foglaltakat.

  • My Fair Lady - musical

„ A tökéletes musical” – így jellemezte a kritika a bemutatót. A Brodway után Eliza, a rikácsoló virágáruslány és Henry Higgins, a fonetika professzora a mozivásznat is meghódította. Most a Vörösmarty Színházban indul hódító útjára, ez lesz majd csudijó!

  • Sárarany - parasztdráma táncban, szóban elbeszélve

A tehetséges vállalkozó paraszt-donhuán Túri Dani tündöklése és bukása a magyar ugaron, ahol a tehetség elsikkad, és „sárként használódik el az emberi élet útjain” Móricz elementáris világa Horváth Csaba sodró erejű koreográfiájában elevenedik meg.

 

2. Vörösmarty Színház – Bringa bérlet

Az előadások tervezett időpontja: változó nap 17 óra. A bérlet ára: 5280Ft

  • Indul a bakterház
  • My Fair Lady
  • Koldus és királyfi - musical

 

Egyszer fent, másszor lent! Rongyosként megismerni a pompát és ragyogást, királyként a nyomort és a gyalázatot. Két – a legérzékenyebb kamaszkorban lévő – fiú küzdelme a szerelemmel, a hűséggel, az árulással, a csalással, a hatalom elviselésével, a felnőtté válással. Mark Twain örökérvényű meséje ma aktuálisabb, mint valaha. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt vonzó, felkavaró, mulatságos és érzelmekkel teli szórakozást ígér.